loading...
اس ام اس جدید 95 - دانلود رمان
میلاد بازدید : 532 1392/05/09 نظرات (0)

ميترا ازربافي متخصص تغذيه در گفتگو با خبرنگار  علمي باشگاه خبرنگاران، گفت: بيشتر مواد گياهي به خصوص موادي که داراي رنگدانه‌هاي زرد، نارنجي و قرمز هستند به دليل خواص آنتي‌ اکسيدان قوي که دارند به شدت قابل مصرف هستند.

وي افزود: زعفران، ريحان از جمله موادي هستند که حافظه را تقويت مي‌کنند و در ايجاد سلامتي در بدن موثر هستند.

وي خاطر نشان کرد: استفاده از مواد غذايي آماده مانند: سوسيس، کالباس ، سس‌ها و پيتزاها ممکن است علاوه بر اثرات منفي که براي سلامتي بدن دارند در کاهش حافظه نيز موثر باشند.

اين متخصص افزود: تقويت حافظه با مصرف اين مواد تنها زماني صورت مي‌گيرد که به اندازه استفاده شوند در صورت استفاده بيش از حد از مواد ذکرشده ممکن است اثر سوء داشته باشد و سبب ايجاد مشکلات در افراد شود.

 

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آمار سایت
  • کل مطالب : 2412
  • کل نظرات : 356
  • افراد آنلاین : 8
  • تعداد اعضا : 197
  • آی پی امروز : 276
  • آی پی دیروز : 151
  • بازدید امروز : 512
  • باردید دیروز : 239
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 751
  • بازدید ماه : 1,893
  • بازدید سال : 46,250
  • بازدید کلی : 12,056,430