انـــواع سبزیجات با تنوع رنگها و طعم هايشان رازهاي بي شماري در دل دارند که برای سالم ماندن آنها را بشناسید.
دکتر زهرا عبدالهی، متخصص تغذیه و مدیردفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفتگو با خبرنگار بهداشت و د
رمان باشگاه خبرنگاران گفت:سبزی هایی كه ما در كشو
رمان آنها را بعنوان سبزي خوردن مي شناسيم شامل ريحان، نعنا، تره، پيازچه، شاهي، مرزه، جعقري و..... و صيفي ها مثل انواع كلم، هويج، كدو تنبل، كدوي سبز، بادمجان، گل كلم، چغندر (لبو)، سيب زميني، كرفس، ريواس، انـــواع تــرب، شــلغم، فلفل هاي دلمه اي و فلفل سبز با تنوع رنگها و طعم هايشان رازهاي بي شماري در دل دارند. انواع ويتامين ها مثل پتاسيم، منيزيم و آهن از دل خاك جذب اين گياهان مي شود و ما از طريق مصرف مداوم آنها مي توانيم نيازهاي سلولي مان را رفع كنيم.